tilaus- ja sopimusehdot

 1. Yleistä
 2. Tilauksen tekeminen
 3. Tilauksen maksaminen
 4. WOD-tuntien varausehdot
 5. Lounastreeni -jäsenyys
 6. Outdoor Gym Turku -jäsenyys

1. Yleistä

1.1. Nämä sopimusehdot sisältävät OGT Valmennuskeskuksen (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) verkkokaupan (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot sekä palveluiden varauksia ja ostoja koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Palvelun käyttäjä (”Asiakas”) hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Palvelussa on näitä ehtoja tarkentavia tiedonantoja ja toimintaohjeita.

1.2. Palveluntarjoajan yhteystiedot: Valmennusakatemia Fuval Oy / OGT Valmennuskeskus, Torpparinkatu 8 A2, 20780 Kaarina. Y-tunnus 3102871-9. Sähköposti info@ogt.fi. Puhelin +358 40 546 1682 (Santeri Krannila) tai +358 50 551 3400 (Toni Vilander).

1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset Palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä Palveluntarjoajan kotisivulla.

2. Tilauksen tekeminen

2.1. Kunkin tuotteen sekä palvelun hinta ja sisältö ilmoitetaan tuotesivulla. Samassa yhteydessä ilmoitetaan myös tuotteen tai palvelun tilaukseen liittyvät ehdot ja sitovuudet.

2.2. Asiakas voi tehtyään tilauksen Palvelussa joko rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi tai jatkaa rekisteröitymättä. Tehty tilaus sitoo Asiakasta.

2.3. Tilatut tuotteet ja palvelut astuvat voimaan pääsääntöisesti välittömästi ellei tuotesivulla muuta mainita tai asiasta ole erikseen sovittu.

2.4. Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee ongelmia, Palveluntarjoaja ottaa yhteyttä Asiakkaaseen.

3. Maksutavat

3.1. Asiakas voi maksaa tuotteen Palvelussa tilauksen yhteydessä Paytrailin verkkomaksupalvelun tarjoamilla maksutavoilla tai tilauksenteon jälkeen työnantajan tarjoamilla liikunta- ja kulttuurieduilla. Maksutavat ilmoitetaan tarkemmin Palvelussa.

3.2. Laskulla maksamisesta tulee olla erikseen yhteydessä Palveluntarjoajaan.

4. WOD-tuntien varaaminen

Tehdessäsi varauksen OGT WOD-tunnille, sitoudut alla oleviin ehtoihin:

 1. Varaus oikeuttaa sinut saapumaan alueelle aikaisintaan 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Varauksen jälkeen sinulla on 10 minuuttia aikaa siirtyä ulos kuntosalin alueelta.
 2. Saavuthan tunnille aina viimeistään 5 minuuttia ennen varauksen alkua.
 3. Kaikki tuntivaraukset tulee maksaa verkkokaupassa varauksen teon yhteydessä tai vaihtoehtoisesti paikan päällä seuraavilla liikunta- ja kulttuurieduilla: Eazybreak, ePassi, MyEdenred & SmartumPay. HUOM! Vastaanotamme kontilla ainoastaan mobiilimaksuja.
 4. Verkkokaupassa tehty varaus on aina sitova ja sen peruutuksesta peritään kuluina sen hinta kokonaisuudessaan.
 5. Perutusta varauksesta on mahdollisuus saada rahat takaisin ainoastaan sairastapauksen vuoksi, jolloin asiasta on ilmoitettava välittömästi osoitteeseen info@ogt.fi ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.
 6. OGT:lla on oikeus peruuttaa varaus ylivoimaisen esteen ilmaantuessa. Tästä ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi, jolloin varausta joko muutetaan erikseen sovitusti tai suoritettu maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Asiakkaalle ei makseta tästä mitään muuta korvausta.

5. Lounastreeni -jäsenyys

5.1. Kuukausijäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva. Palvelussa tehty tilaus on sitova ja aktivoi kuukausittaisen jäsenlaskutuksen.

5.2. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys laskutetaan sähköpostilaskulla kalenterikuukauden ensimmäisenä päivänä (eräpäivä kuun 15. päivä). Jäsenyyden voi päättää koska tahansa kuluvan kuukauden aikana, ennen seuraavan laskun saapumista.

5.3. Kesken kalenterikuukauden aloitetusta jäsenyydestä hyvitetään ensimmäisen kuukauden menetetyt viikot ensimmäisellä sähköpostilaskulla. Hyvityksen määrästä sovitaan aina tapauskohtaisesti riippuen aloitusajankohdasta ja harjoituskertojen määrästä.

5.4. Kolmen kuukauden lounastreenipaketti aktivoituu ensimmäisestä harjoituskerrasta eteenpäin.

5.5. Jäsenyyteen kuuluvat harjoituskerrat tulee käyttää kuluvan kalenterikuukauden aikana – eikä niitä voi siirtää seuraaville kuukausille ilman lääkärintodistusta.

5.6. Jokainen lounastreenikerta tulee varata varauskalenterin kautta.

6. Outdoor Gym Turku -jäsenyys (ulkokuntosalin kausi- ja kuukausikortti)

Ostaessasi kausikortin OGT:n ulkokuntosalille ja treenatessasi omatoimisesti aukioloaikojen ulkopuolella sitoudut noudattamaan alla olevia ehtoja ja sääntöjä.

 1. Kausikortin ostettuasi saat haltuusi koodin, jolla avaat kontin ovet tullessasi ensimmäisenä paikalle aukioloaikojen ulkopuolella. Lukon koodin jakaminen kenellekään muulle on EHDOTTOMASTI kiellettyä!
 2. Sinun tulee palauttaa kaikki käyttämäsi välineet takaisin konttiin, ellei joku toinen kausikortin omaava ota niitä suoraan käyttöönsä.
 3. Mikäli lopetat treenin aukioloaikojen ulkopuolella ja olet viimeisenä paikalla, on sinun vastuullasi katsoa, että kaikki välineet ovat takaisin kontissa ja kontti on asianmukaisesti lukittu poistuessasi paikalta.
 4. Ilmoita kaikista havaitsemistasi vioista, puutteista ja järjestyshäiriöistä sähköpostitse info@ogt.fi.
 5. Salilla on 24/7 tallentava kameravalvonta.