EHDOT JA SÄÄNNÖT

VUOKRAEHDOT KUNTOSALIN YKSITYISKÄYTTÖÖN

Voit vuokrata kuntosalin yksityiskäyttöön itsellesi, perheenjäsenillesi tai entuudestaan tuntemallesi kaveriporukalle. Kuntosali on mahdollista vuokrata yksityishenkilöiden yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan. Kuntosalin käyttö toisilleen tuntemattomien henkilöiden kesken ei tällä hetkellä ole sallittua.

Vuokraamalla saa käyttöönsä seuraavat tilat: Kuntosali, pukuhuone, wc.

  • Vastuuhenkilö vastaa tiloihin tuomistaan irtaimesta omaisuudesta ja sitoutuu noudattamaan henkilökunnan ohjeita tilojen käyttöä ja irtaimistoa koskevissa asioissa. Vastuuhenkilö vastaa vahingoista, joita tilaisuuteen osallistuvat henkilöt aiheuttavat kiinteistölle tai kuntosalin irtaimelle omaisuudelle. Mahdollisen vahingon sattuessa laskutamme mahdolliset korjaus-, siivous-, tms. kulut vastuuhenkilöltä. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi info@ogt.fi/0405461682.
  • Vastuuhenkilön on mahdollista kutsua vuorolleen max 2 samaan perheeseen kuuluvaa osallistujaa tai vuokraajalle muuten entuudestaan tuttua henkilöä.
  • Varausaika on 60 minuuttia ja hinta on 10 euroa. Varaus tulee maksaa verkkokaupassa samalla kun tehdään sähköinen varaus varauskirjaan. Varaus on sitova – tilaisuuden peruuttaminen ei ole mahdollista eikä maksua palauteta.
  • Yksi henkilö voi varata enintään 2 tuntia yhden vuorokauden aikana.
  • Tilaisuuteen ei saa osallistua sairaana, oireisena tai karanteenin aikana.
  • Pyyhi laitteiden kahvat desinfiointiaineella.
  • Tilasta pitää poistua viimeistään varausajan päättyessä.

Henkilökunta valvoo, että vuokrasopimuksen ehtoja noudatetaan. Mikäli pistotarkastuksissa käy ilmi sopimusrikkomuksia, aiheutuu tästä vuokraajalle 200€ sopimussakko.

VERKKOKAUPAN TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

1. Yleistä

1.1. Nämä sopimusehdot sisältävät OGT Valmennuskeskuksen (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) verkkokaupan (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot sekä palveluiden varauksia ja ostoja koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Palvelun käyttäjä (”Asiakas”) hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Palvelussa on näitä ehtoja tarkentavia tiedonantoja ja toimintaohjeita.

1.2. Palveluntarjoajan yhteystiedot: Valmennusakatemia Fuval Oy / OGT Valmennuskeskus, Torpparinkatu 8 A2, 20780 Kaarina. Y-tunnus 3102871-9. Sähköposti info@ogt.fi. Puhelin +358 40 546 1682 (Santeri Krannila).

1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset Palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä Palveluntarjoajan kotisivulla.

2. Tilauksen tekeminen

2.1. Kunkin tuotteen sekä palvelun hinta ja sisältö ilmoitetaan tuotesivulla. Samassa yhteydessä ilmoitetaan myös tuotteen tai palvelun tilaukseen liittyvät ehdot ja sitovuudet.

2.2. Asiakas voi tehtyään tilauksen Palvelussa joko rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi tai jatkaa rekisteröitymättä. Tehty tilaus sitoo Asiakasta.

2.3. Tilatut tuotteet ja palvelut astuvat voimaan pääsääntöisesti välittömästi ellei tuotesivulla muuta mainita tai asiasta ole erikseen sovittu.

2.4. Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee ongelmia, Palveluntarjoaja ottaa yhteyttä Asiakkaaseen.

3. Maksutavat

3.1. Asiakas voi maksaa tuotteen Palvelussa tilauksen yhteydessä Paytrailin verkkomaksupalvelun tarjoamilla maksutavoilla tai tilauksenteon jälkeen työnantajan tarjoamilla liikunta- ja kulttuurieduilla. Maksutavat ilmoitetaan tarkemmin Palvelussa.

3.2. Laskulla maksamisesta tulee olla erikseen yhteydessä Palveluntarjoajaan.