tilaus- ja sopimusehdot

  1. Yleistä
  2. Tilauksen tekeminen
  3. Tilauksen maksaminen
  4. OGT Open Gym-jäsenyys

1. Yleistä

1.1. Nämä sopimusehdot sisältävät OGT Valmennuskeskuksen (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) verkkokaupan (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot sekä palveluiden varauksia ja ostoja koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Palvelun käyttäjä (”Asiakas”) hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Palvelussa on näitä ehtoja tarkentavia tiedonantoja ja toimintaohjeita.

1.2. Palveluntarjoajan yhteystiedot: Valmennusakatemia Fuval Oy / OGT Valmennuskeskus, Torpparinkatu 8 A2, 20780 Kaarina. Y-tunnus 3102871-9. Sähköposti info@ogt.fi. Puhelin +358 40 546 1682 (Santeri Krannila) tai +358 50 551 3400 (Toni Vilander).

1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset Palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä Palveluntarjoajan kotisivulla.

2. Tilauksen tekeminen

2.1. Kunkin tuotteen sekä palvelun hinta ja sisältö ilmoitetaan tuotesivulla. Samassa yhteydessä ilmoitetaan myös tuotteen tai palvelun tilaukseen liittyvät ehdot ja sitovuudet.

2.2. Asiakas voi tehtyään tilauksen Palvelussa joko rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi tai jatkaa rekisteröitymättä. Tehty tilaus sitoo Asiakasta.

2.3. Tilatut tuotteet ja palvelut astuvat voimaan pääsääntöisesti välittömästi ellei tuotesivulla muuta mainita tai asiasta ole erikseen sovittu.

2.4. Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee ongelmia, Palveluntarjoaja ottaa yhteyttä Asiakkaaseen.

3. Maksutavat

3.1. Asiakas voi maksaa tuotteen Palvelussa tilauksen yhteydessä Paytrailin verkkomaksupalvelun tarjoamilla maksutavoilla tai tilauksenteon jälkeen työnantajan tarjoamilla liikunta- ja kulttuurieduilla. Maksutavat ilmoitetaan tarkemmin Palvelussa.

3.2. Laskulla maksamisesta tulee olla erikseen yhteydessä Palveluntarjoajaan.

4. OGT Open Gym-jäsenyys

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, jossa irtisanomisaika on yksi kuukausi. Kuukausittainen jäsenlaskutus käynnistyy asiakkaan ostaessa OGT Open Gym-kuukausijäsenyyden verkkokaupasta.

Jäsenelle luovutetaan käyttöön ovikoodi, jota ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Alaikäiset tekevät sopimuksen huoltajien nimellä.

JÄSENSOPIMUKSEN PURKAMINEN JA SIIRTÄMINEN

OGT Valmennuskeskuksella on oikeus purkaa sopimus, mikäli jäsen rikkoo tämän sopimuksen ehtoja tai aiheuttaa huomattavaa haittaa tai vahinkoa toiminnallaan tai toimii hyvän tavan tai lain vastaisesti tai jättää noudattamatta turvallisuuteen ja yleiseen viihtyvyyteen liittyviä sääntöjä olennaisesti.

Jäsensopimusta voidaan siirtää eteenpäin erityisistä syistä kuten mm. raskaus tai pysyvä sairaus/vamma, joka estää lajin harjoittelun. Ko. tapauksissa jäsenen tulee välittömästi itse ilmoittaa tällaisesta erityisestä syystä (todistus / lääkärin lausunto). OGT Valmennuskeskus ei ole velvollinen palauttamaan rahoja.

Sopimusta ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle, ilman OGT Valmennuskeskuksen lupaa.

VAKUUTUS

Jäsen ei ole vakuutettu OGT Valmennuskeskuksen toimesta. Jokainen, niin halutessaan, hankkii itselleen oman vakuutuksen.