KYYKKYKLINIKKA

Nosta kyykkytuloksesi tasolle, josta et aiemmin ole uskaltanut edes haaveilla!

kohti vahvempaa kYYKKYÄ

Tässä valmennuksessa keskitymme yksinkertaisesti kyykkäämiseen. Tutustumme kyykyn eri variaatioihin: etukyykkyyn, takakyykkyyn, bulgarialaiseen kyykkyyn, syväkyykkyyn, pistoolikyykkyyn jne. Tavoitteena on löytää jokaiselle turvallinen kyykkytekniikka, kehittyä eri kyykkyjen parissa sekä voimistaa alavartalon lihaksia. Tuloksia tulee väkisinkin!

Ohjelma koostuu kyykkyjen kehittämisen lisäksi pitkälti myös tekniikan parantamisesta, liikkuvuuden lisäämisestä, keskivartalon vahvistamisesta sekä muiden tukiliikkeiden opettelusta. Tulet oppimaan kyykyn biomekaniikasta sekä kehittämään alavartalon lihasten voimaa. Et siis pelkästään kehity itse kyykkäämisessä, vaan sen lisäksi voimantuotto, liikkuvuus ja lihaskasvu parantuvat oleellisesti.

Valmennus on monipuolinen kokonaisuus, jossa keskiössä ei ole pelkästään perinteinen takakyykky, ellei asiakas niin toivo. Tarkoitus on havainnollistaa kyykkyvarioiden rikkautta ja tuoda se lähemmäs kohti omaa hyvinvointia ja kenties oppia jotain ihan uutta.

Valmennus sopii aloittelijoille sekä paljoa kyykänneelle konkarille – tavoitteet laaditaan aina henkilökohtaisesti. 

 


 

Valmentajasi Sanna Elonen

Olen liikunta-alan ammattilainen yli 15 vuoden takaa ja toiminut sen aikana useissa eri rooleissa: projektipäällikkönä, ohjaajana, valmentajana, sekä yrittäjänä. Olen peruskoulutukseltani liikunnanohjaaja AMK ja palomies-ensihoitaja sekä tämän lisäksi takana on liuta syventäviä tutkintoja liikunta-alalta, joka ehkä kertoo loputtomasta halusta oppia lisää ja ymmärtää ihmistä kokonaisvaltaisemmin. Tutkintojeni määrä kasvaa yhdellä lisää valmistuessani fysioterapeutiksi tuota pikaa.

Liikunta-alalta löytyy lisäksi kilpailu- ja esiintymistaustaa ja olen tottunut haastamaan itseäni ammatillisesti esimerkiksi palomiesurallani. Olen ohjannut monen tasoisia ryhmiä lapsista urheilijoihin, ja tällä hetkellä vaikutan enemmän yksilö- ja ryhmävalmennuksessa. Suuri intohimoni on selvittää syy-seurausten välistä yhteyttä sekä hakea ongelmatilanteisiin ratkaisuja asiakkaan elämänlaadun parantamiseksi.

Lue lisää Sannasta. Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse elonen.sanna@gmail.com.

 


 

KURSSI-INFOT

Kurssi kestää 10 viikkoa (7.12.2021-10.2.2022), jonka aikana järjestetään 12 treenit.

Harjoitusaika on jokaisena päivänä klo 17:00-18:00.

Treenipäivät viikottain:

  • Ti 7.12.
  • Ti 14.12. & To 16.12.
  • Ti 21.12.
  • Etäviikko
  • Ti 4.1.
  • Pe 14.1.
  • Ti 18.1.
  • Ti 25.1. & To 27.1.
  • Ti 1.2.
  • Ti 8.2. & To 10.2

Kurssin hinta on 350€. Väliin jääneitä treenipäiviä ei voi korvata.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Linkki ohjaa verkkokauppaan.