LEUANVETOKOULU

Kohti vahvempia vetoja ja parempaa puristusvoimaa!

VOIMAA VETOIHIN

Haluatko oppia leuanvedon tai haluatko saada kehitystä leukojen tekemiseen?

Tämä 10 viikon valmennus opettaa sinulle, mitä leuanveto vaatii ja tulet saamaan huikean kehityksen sen parissa. Lisäksi saat liuta hyviä neuvoja liikkuvuuden ja voiman kehittämiseen omalla kohdallasi. Tämä valmennus sopii sinulle, joka haluat kehittyä leuanvedossa – olkoon lähtötasosi sitten nolla tai 10 leukaa. Tulemme löytämään jokaiselle optimaalisen tavoitteen!

Valmennuksessa kehitämme tekniikkaasi, hermotustasi, voimatasojasi ja kestävyyttäsi, jotta leuanvetäminen onnistuu. Keskitymme valmennuksessa yläkropan vetävien ja työntävien lihasten voiman kehittämiseen sekä puristusvoiman parantamiseen. Tärkeä osa valmennusta on myös tukilihasten toiminnan edistäminen ja keskivartalon kehittäminen.

Ohjelmointi pitää sisällään harjoitteet, henkilökohtaiset tavoitteet sekä omatoimiohjeet vapaapäiville. Uskallamme lisäksi väittää, että tästä tulee hauskaa 😊

 


 

Valmentajasi Sanna Elonen

Olen liikunta-alan ammattilainen yli 15 vuoden takaa ja toiminut sen aikana useissa eri rooleissa: projektipäällikkönä, ohjaajana, valmentajana, sekä yrittäjänä. Olen peruskoulutukseltani liikunnanohjaaja AMK ja palomies-ensihoitaja sekä tämän lisäksi takana on liuta syventäviä tutkintoja liikunta-alalta, joka ehkä kertoo loputtomasta halusta oppia lisää ja ymmärtää ihmistä kokonaisvaltaisemmin. Tutkintojeni määrä kasvaa yhdellä lisää valmistuessani fysioterapeutiksi tuota pikaa.

Liikunta-alalta löytyy lisäksi kilpailu- ja esiintymistaustaa ja olen tottunut haastamaan itseäni ammatillisesti esimerkiksi palomiesurallani. Olen ohjannut monen tasoisia ryhmiä lapsista urheilijoihin, ja tällä hetkellä vaikutan enemmän yksilö- ja ryhmävalmennuksessa. Suuri intohimoni on selvittää syy-seurausten välistä yhteyttä sekä hakea ongelmatilanteisiin ratkaisuja asiakkaan elämänlaadun parantamiseksi.

Lue lisää Sannasta. Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä sähköpostitse elonen.sanna@gmail.com.

 


 

KURSSI-INFOT

Kurssi kestää 10 viikkoa (7.12.2021-10.2.2022), jonka aikana järjestetään 12 treenit.

Harjoitusaika on jokaisena päivänä klo 18:00-19:00.

Treenipäivät viikottain:

  • Ti 7.12.
  • Ti 14.12. & To 16.12.
  • Ti 21.12.
  • Etäviikko
  • Ti 4.1.
  • Pe 14.1.
  • Ti 18.1.
  • Ti 25.1. & To 27.1.
  • Ti 1.2.
  • Ti 8.2. & To 10.2

Kurssin hinta on 350€. Väliin jääneitä treenipäiviä ei voi korvata.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Linkki ohjaa verkkokauppaan.