OGT MAMAT – TURVallista HARJOITTELUA synnyttäneille

Innostavaa ja kehittävää pienryhmätreeniä äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutti Linda Stefanovin ohjaamana. Vauvat ovat tervetulleita mukaan!

kohti vahvempaa kehoa

Synnytyksen jälkeen kehon palautuminen on yksilöllistä ja tutkimuksien mukaan spontaania palautumista tapahtuu ensimmäiset pari kuukautta. Tämän jälkeen onkin hyvä ryhtyä vahvistamaan kehoa lihaskunnon ja kehonhuollon keinoin. Näillä pienryhmätunneilla keskitymme vahvistamaan lantionpohjan lihaksistoa, keskivartaloa sekä yleisesti koko kehoa.

Ensimmäisellä tunnilla harjoittelemme tunnistamaan lantionpohjan lihaksia eri tavoin sekä tarkistamme myös keskivartalon lihasten tilanteen muutamalla testiliikkeellä Lindan avustamana. Tämän jälkeen treenit muodostetaan jokaisen oman tilanteen mukaan varioiden. Hyödynnämme treeneissä sekä kehonpainoa että vastuksia oma tilanne huomioiden.

Vauvat ovat tervetulleita mukaan tunneille ja treenien lomassa voit tarvittaessa syöttää ja sylitellä vauvaa kaikessa rauhassa.

Kenelle OGT Mamat -ryhmä sopii?

  • Synnytyksestäsi on kulunut vähintään 2 kuukautta
  • Haluat päästä turvallisin mielin jatkamaan oman lajin harrastamista
  • Haluat oppia tunnistamaan lantionpohjan lihaksia
  • Haluat tietää keskivartalon lihastesi tilanteen ja harjoittaa niitä juuri sinulle sopivalla tavalla
  • Kaipaat lisäenergiaa arkeesi
  • Haluat uusia samassa elämäntilanteessa olevia treenikavereita ja vertaistukea

Valmentajasi Linda Stefanov,
äitiys- ja lantionpohjafysioterapeutti

Olen Linda, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, hieroja ja urheiluhieroja sekä lisäkoulutukselta vauvahieroja. Ryhmässäni olette erittäin hyvissä käsissä, sillä osaamisaluettani fysioterapeuttina ovat naisten hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Osaamisalueitani ovat keskivartalon kuntoutus, raskauden aikaiset ja synnytyksen jälkeiset kiputilat, lantionpohjan lihasten tunnistamisen häiriöt, lantionpohjan elinten laskeumat, virtsan- ja ulosteenkarkailut, yliaktiivinenrakko ja arven käsittelyt (mm. sektio- ja episiotomia). Fysioterapian maailma päivittyy jatkuvasti ja haluan olla ajan tasalla uusista opeista ja tekniikoista.

Minulla on tämän lisäksi kokemusta myös kilpaurheilupuolelta, kun työskentelin neljän vuoden ajan Espoossa naisten koripallojoukkue Tapiolan Hongan fysioterapeuttina. Liikun itse aktiivisesti ja monipuolisesti vauva ja koira seuranani. Nähdään kurssilla!

Instagram: @fysio_linda

Jos  tilanteesi osallistumisen suhteen mietityttää, niin ota rohkeasti yhteyttä ja pohditaan mikä olisi sinulle paras mahdollinen ratkaisu! Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla stefanov.linda@gmail.com.

KURSSI-INFOT

Kurssi kestää 8 viikkoa, jonka ajan OGT Mamat treenaavat 1 x viikossa OGT Skanssilla (Fiskarsinkatu 6, Turku).
Kurssin ajankohta 20.10.-8.12.2021.

Ryhmä 1: Keskiviikkoisin klo 10.00-10.45
Ryhmä 2 (jos 1. täyttyy): Keskiviikkoisin klo 11.00-11.45

Kurssin hinta on 120€. Väliin jääneitä treenipäiviä ei voi korvata.

Ilmoittaudu mukaan