NUORTEN KUNTOSALIHARJOITTELU

15-19v nuorille, jotka harkitsevat kuntosaliharjoittelun aloittamista tai haluavat nykyisestä harjoittelustaan suunnitellumpaa ja kehittävämpää. Yksilöity pienryhmävalmennus kuntosali- ja voimaharjoittelun perusteista takaa vahvan pohjan turvallisen ja tuloksia tuottavan harjoittelun jatkamiseksi.

KOHTI VARMEMPIA SUORITUKSIA

Tämä valmennus on rakennettu nuorille, jotka haluavat oppia ja ymmärtää kehittävän lihaskuntoharjoittelun perusteet. Valmennuksessa nuori pääsee aloittamaan treenit turvallisessa ja valvotussa ympäristössä, kun valmentaja on ohjaamassa oikeat yksilöllisesti sopivat tekniikat ja liikemallit. Kun kuntosaliharjoittelu aloitetaan ammattilaisen ohjauksessa, päästään alusta asti tekemään asioita järkevällä ja tuloksia tuottavalla tavalla. Tämän avulla nuori saa kuntosaliharjoittelusta mielekkään ja motivoivan harrastuksen!

Nuorten kuntosaliharjoittelun perusteet on 8 viikon kurssi, jonka jälkeen nuorella on kyky jatkaa kuntosaliharjoittelua omatoimisesti tai halutessaan edetä jatkoryhmään, jossa syvennytään entistä monipuolisempaan harjoitteluun. Valmennus tapahtuu OGT Valmennuskeskuksen yksityisellä studiosalilla (Fiskarsinkatu 6, 20750 Turku) ammattivalmentajan ohjauksessa. Seuraava kurssi alkaa 3.2.2022.

 

» LÄHDE MUKAAN VALMENNUKSEEN »

 


 

VALMENNUS SOPII SINULLE, JOS JOKIN SEURAAVISTA TÄYTTYY

 • Haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti
 • Kaipaat ohjeistusta oikeisiin suoritustekniikoihin ja välineiden käyttöön
 • Haluat oppia järkevän ja tuloksia tuottavan harjoittelun perusteet
 • Tahdot kuntosaliharjoittelusta mielekkään harrastuksen
 • Haluat oppia suunnitelmallisen tavan treenata
 • Kaipaat motivaatiota harjoitteluusi
 • Haluat lisää voimaa tai lihasta

 

OIKEILLA ASIOILLA TURVALLISTA HARJOITTELUA

Nuorten kuntosaliharjoitteiden perusteet auttavat nuorta löytämään yksilöllisesti sopivan tavan treenata. Kun asiat opitaan alusta asti tekemään turvallisesti ja oikein, vältytään rasitusvammoilta sekä muilta loukkaantumisilta, jotka erityisesti nuoren kasvuvaiheessa ovat suurempina riskeinä. Valmennus tarjoaa nuorelle työkalut harjoitella monipuolisesti ja tuloksia tuottavalla tavalla. Kun nuori löytää kuntosaliharjoittelulle itselleen sopivan punaisen langan, sen avulla harjoittelusta tulee motivoiva ja mieluisa harrastus, joka tukee hyvinvointia läpi elämän.

Pienryhmävalmennuksessa yhdistetään harjoittelun parhaat puolet. Valmentajan yksilöllinen tuki ja ryhmän luoma kannustava ilmapiiri tekee tunneista mielekkäitä sekä auttaa onnistumaan! Pienryhmästä löytyy usein myös uusia kavereita ja tunnelma harjoituksissa on rento sekä motivoiva, kun treenejä päästään tekemään yksityisellä studiosalilla vain oman ryhmän kesken ammattitaitoisen ja innostavan valmentajan kanssa.

 

VALMENNUKSEN AIKANA OPIT

 • Vapaapaino- ja kehonpainoharjoittelun perustekniikat
 • Tietoa ja taitoa monipuolisesta kuntosaliharjoittelusta
 • Järkevät ja tarkoituksenmukaiset lämmittelytavat
 • Kehittävän liikkuvuusharjoittelun perusteet
 • Yksilöllisen kuntosaliohjelman rakentamisen perusteet
 • Unen ja ravinnon merkityksestä kehittävässä harjoittelussa

 


 

SEURAAVA VALMENNUS ALKAA 3.2.2022

Treenit pidetään torstaisin 3.2.-31.3.2022 klo 16:15-17:15
Treenejä ei järjestetä talvilomalla (vko 8).
OGT Valmennuskeskus (Fiskarsinkatu 6, 20750 Turku)
Valmentajana toimii Toni Vilander.
Hinta 150€/kurssi (sis. alv 24%)

Kurssille otetaan enintään 6 osallistujaa.

Kurssilla opetellaan monipuolisesti vapailla painoilla sekä kehonpainolla suoritettavia harjoitteita. Tutuksi tulee ylävartalon työntävät & vetävät liikkeet, erilaiset kyykky- ja maastavetoliikkeet sekä niille sopivat tarkoituksenmukaiset vahvistavat ja lämmittelyliikkeet. Valmentajan kanssa käydään läpi kattavasti tekniikat levytangolla, käsipainoilla ja kahvakuulilla harjoitteluun, jonka lisäksi käytössä on myös muita toiminnallisia pienvälineitä (esim. erilaiset pallot, kelkka, voimaköysi ym.).

Mukaan tarvitset vain juomapullon ja liikunnallisen vaatetuksen.

Huomioithan, ettei kurssilaisia ole erikseen vakuutettu järjestäjän toimesta vaan jokaisella osallistujalla tulee olla oma tapaturmavakuutus. Kurssipaikka on varattu vasta, kun kurssi on kokonaisuudessaan maksettu.