PALVELUT

Mikä olisi

sinulle paras

vaihtoehto?

Meillä jokainen ihminen otetaan vastaan yksilönä ja haluamme juuri siksi ottaa huomioon lähtötilanteesi, tavoitteesi ja arjen resurssit tarjotaksemme parhaiten sopivaa valmennustapaa. Valmennuksemme auttavat sinua kohti juuri omia tavoitteitasi niin hyvin kuin mahdollista, ottaen huomioon elämäntilanteesi ja päivän kuntotason. Valmennuksissamme yhdistyy koko monialaisesti koulutetun tiimin tietotaito, elämänkokemus, joka koostuu yhteensä kymmenistä valmennusvuosista sekä tuhansista koulutustunneista.

Jotta voisit rauhassa tutustua palveluihimme, klikkaa alta auki kuvauksen perusteella sinulle parhaiten sopiva valmennustapa.

Jos päätös tuntuu vaikealta, voit myös täyttää sivun alareunasta yhteydenottolomakkeen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä ja autamme valitsemaan parhaan vaihtoehdon.


 

Haluatko, että autamme sinua valitsemaan oikein?

Jos kohtasit valinnanvaikeuden tai haluat kysyä tarkempia tietoja, täytä alla oleva lomake ja kerromme mielellämme lisää.

Lomakkeen täyttäminen ei sitouta sinua vielä valmennukseen. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@ogt.fi tai soittaa meille 040 546 1682.

Jotta voit parhaiten päättää sopiiko valmennus sinulle, tarjoamme uusille asiakkaille aina 100% ilmaisen ja riskittömän konsultaatiotapaamisen.

  • Vapaa sana asiakaspalveluun
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.