PIENRYHMÄVALMENNUS

Ylivoimaisesti suosituin valmennusmuotomme on 4-6 henkilön pienryhmätreenit, jotka tarjoavat yksilöllistä apua motivoivan ryhmän ympäröimänä! Hauska, innostava ja edullinen vaihtoehto henkilökohtaiselle personal training-valmennukselle.

Pienryhmätreenit ovat sinulle paras valinta, jos:

 • Haluat osaksi tiivistä ryhmää, joka motivoi treenaamaan silloinkin kun itseä ei huvittaisi ja joka juhlii kanssasi hyvinä päivinä saavutettuja tuloksia. Treeniporukan tsemppi ja ryhmän sisäinen fiilis ovat olleet lukuisina kertoina tärkeä apu monelle, jota valmennuksen aloittaminen on vierastanut. Moni yksilövalmennuksessa aloittanut on ajan saatossa vaihtanut pienryhmätreeneihin niiden innostavan fiiliksen vuoksi ja löytänyt myös hyviä ystäviä niiden kautta. Nämä ovat treenejä, joihin haluaa matkustaa myös kesälomilla mökiltä!
 • Kaipaat toiminnallista treeniä. Pienryhmätreenien tarkoitus on kehittää harjoittelijaa mahdollisimman monipuolisesti terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä parantaen. Treeneissä parannat liikkuvuuttasi, nostat voimatasojasi, poltat rasvaa, opit uusia harjoitusmuotoja sekä liikemalleja ja kehität suoritustekniikkaasi. Tämän kaiken avulla opit käyttämään kehoasi monipuolisemmin ja jaksat arjessa paremmin.
 • Haluat yksilöllistä ohjausta. Pieni ryhmäkoko takaa sen, että saat riittävästi opastusta turvallista ja kehittävää harjoittelua varten. Treeneissä huomioidaan erityisesti aloittelijat ja uudet pienryhmään liittyneet, jotta alkuun pääsy sujuu ongelmitta. Treeniohjelmien liikkeet ja painot sovelletaan aina lähtötasosi mukaisiksi, näin voit turvallisin mielin hypätä mukaan mihin tahansa pienryhmään. Ryhmässä jokainen saa treeneistä parhaan hyödyn irti!
 • Tahdot säästää rahaa. Pienryhmätreeneissä saat ammattivalmentajalta yksilöllistä opastusta, nousujohteisen treeniohjelman sekä ryhmän tarjoaman tsempin – huomattavasti henkilökohtaista personal trainingia edullisemmalla hinnalla. Siinä missä laadukkaat personal trainerin palvelut maksavat 80-100€/tunti, maksat pienryhmävalmennuksesta vain 23-25€/tunti.

 


 

Miten pääset mukaan pienryhmätreeneihin?

Koska haluamme, että voit tutustua ensin tulevaan valmentajaasi ja saatte rauhassa käydä läpi lähtötilanteesi sekä tavoitteesi, tarjoamme täysin maksuttoman ja riskittömän konsultaatiotapaamisen. Varaa oma aikasi täyttämällä alla oleva lomake.

 • Pienryhmiä pyörii arkiaamuisin (07:00 -09:00), arki-iltaisin (16:00-20:00), lauantaiaamuisin (08:00-10:00) sekä sunnuntai-iltaisin (19:00-20:00). Paikkoja on vapaana vain rajoitetusti ja tilanne voi elää joka kuukausi. Täytä siis alla oleva lomake, kerro meille mikä aika sopii sinulle parhaiten ja olemme sinuun yhteydessä vapaiden paikkojen osalta. Lomakkeen täyttäminen ei vielä sitouta liittymään pienryhmätreeneihin.
 • Pienryhmiin voi liittyä mukaan ja aloittaa milloin tahansa kun paikkoja on vapaana. Varaamme sinulle ajan maksuttomaan ja riskittömään konsultaatioon, jossa tapaat valmentajasi, voitte keskustella lähtitilanteestasi, toiveistasi ja tarpeistasi. Tämän jälkeen tehdään päätös ryhmään liittymisestä.
 • Voit valita kahdesta eri valmennussopimuksesta:
  1 treenit viikossa 115€/kk
  2 treenit viikossa 185€/kk
 • Pienryhmätreenit laskutetaan kerran kuukaudessa. Maksutapoina käyvät tilisiirto, MobilePay sekä SmartumPay, ePassi, EazyBreak, ja MyEdenred-mobiilisovellukset.

 

Mihin aikaan haluaisit treenata? Täytä alla oleva lomake, niin uusi valmentajasi ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kenelle pienryhmätreenit sopivat parhaiten?

 • Kaikille perusterveille miehille ja naisille lähtötilanteesta tai treenihistoriasta riippumatta. Ylipaino, vuosien liikkumattomuus, passiivisen arjen aiheuttama kankeus tai motivaation puute eivät ole esteenä, sillä pienryhmätreeneistä on moni saanut parhaan mahdollisen avun ja löytänyt uudenlaisen motivaation lähteen!
 • Sinulle, joka olet kiinnostunut parantamaan liikkuvuuttasi ja haluat päästä eroon passiivisuuden aikaansaamista kiputiloista ja jäykkyyden tunteista opettelemalla dynaamisia liikkuvuusharjoitteita ja lisäämällä niitä arkeen säännöllisiksi.
 • Sinulle, joka haluat rakentaa itsellesi terveen, vahvan, nopean ja tasapainoisen kehon, joka tuntuu sekä näyttää hyvältä. Olet valmis sitoutumaan säännölliseen tekemiseen ja haastamaan itseäsi sekä kannustamaan kanssatreenaajia sopiva pilke silmäkulmassa – tosissaan, mutta ei totisena!
 • Sinulle, joka olet valmis avoimin mielin ottamaan vastaan ammattivalmentajan parhaat treenivinkit ja liiketekniikat sekä kiinnostunut treenaamaan yksityisen valmennusstudiomme kattavalla valikoimalla vapaita painoja ja kehonpainoharjoitteilla.

Kenelle pienryhmätreenit eivät sovi?

 • Mikäli sinulla on kehossa jokin tila kehossa, joka vaatii akuuttia terveydenhuoltoalan ammattilaisen apua (esimerkiksi leikkauksesta toipuminen, välilevynpullistuman kuntoutus, burnout- tai uupumustilan korjaamisen alkuvaiheet, jne.)
 • Mikäli et pysty sitoutumaan säännöllisiin viikkotreeneihin tiettynä aikana vähintään kolmen kuukauden ajaksi. Lääkärintodistusta vastaan on lupa olla pois ja treenikerrat hyvitetään.