VALMENTAMAAN OGT:LLE?

Valmennustiimiin mahtuu vielä 1-2 valmennusyrittäjää, jotka toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina yhteistyössä OGT:n muiden valmentajien kanssa kanssa sekä OGT brändin alla. Syksyn 2022 työharjoittelupaikkoja voi tiedustella sähköpostitse.

 


 

OGT tarjoaa VALMENTAJILLEEN

 

 • Joustavan provisio- tai tuntiperusteisen vuokrasopimuksen
 • Uusilla laadukkailla harjoitusvälineillä varustellun treenitilan yksityiseltä studiosalilta, joka käytössäsi 24/7
 • Vapaan treenioikeuden valmentajan omaan harjoitteluun OGT:n salilla
 • Mahdollisuuden tarjota omille yksilövalmennusasiakkaillesi lisämaksusta käyttöoikeuden yksityiselle salille vuorokauden ympäri
 • Tarpeen mukaista sparrausta ja koulutusta mm. psyykkisen valmennuksen työkaluista, kehonkoostumusmittauksista, tuloksekkaasta myyntityöstä ja laadukkaasta asiakaspalvelusta
 • Valmiiksi suunnitellut raamit kilpailukykyiseen ja kannattavaan hinnoitteluun
 • Runsasta näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissa sekä nostot kotisivuille
 • Työyhteisön, joka kuuntelee, tukee ja auttaa sinua olemaan paras versio itsestäsi
 • Salin muusta varustuksesta sinulla on käytössäsi myös tarvittaessa työpiste, normaalit toimistovälineet sekä minikeittiö + wc

Syksylle 2022 löytyy vielä hyvin primetime-aikojakin arki-illoilta mm. pienryhmävalmennuksia varten. Arkiaamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin on reilusti vapaita tunteja!

OGT ODOTTAA VALMENTaJiLTAAN

 

 • Taitoa palvella asiakasta ihmisläheisesti ja yksilönä
 • Halua kehittää itseään monipuolisesti alan ammattilaisena sekä ihmisenä
 • Kokemusta ja näkemystä yksilö- ja/tai pienryhmävalmennuksesta
 • Uskallusta myyntityöhön ja kaupan klousaamiseen
 • Ratkaisukeskeistä asennetta
 • Olemassa oleva asiakaskunta nähdään myös plussana, mutta ei ole välttämätön
 • Luonteenpiirteisiisi kuuluu periksiantamattomuus, joustavuus, iloisuus tekemiseen

MITÄ OGT ON?

 

OGT Valmennuskeskus on vuonna 2020 perustettu kahden Turkulaisen perheenisän toimesta. Yritys keskittyy valmennuspalveluiden tarjoamiseen yksilö- sekä pienryhmäpuolella. Toimintamme alkoi kesällä 2 vuotta sitten Parkin kentällä Turun ensimmäisenä ulkokuntosalina. Vakiinnutimme paikkamme nopeasti kaupungissa ja talveksi avattiin kesätoiminnan oheen sisäsali. Toinen vuosi vierähti molempien salien toimintoja pyörittäessä. Kokemuksista rikkaampana yritys jatkaa nyt keskittyen vain sisätoimintaan ja haenkin nyt uutta suuntaa ja etsin salin muuton myötä 2 valmennusyrittäjää uuteen avattavaan valmennusstudioon Turun Skanssin alueelle.

Yrityksen palveluihin kuuluvat toiminnalliset pienryhmävalmennukset, yksilö- ja duovalmennukset, psyykkinen valmennus, yritysten hyvinvointipalvelut, kehonkoostumusmittaukset. Asiakaskuntamme jakautuu laajalle, koostuen tavoitteellisista urheilijoista, kuntoliikkujista ja painonpudottajista. Käytössä ovat myös vapaa omatoimiharjoittelu valmennusasiakkaillemme sekä yksityissalinvuokraus kuluttaja-asiakkaille.

Nykyisin yhden miehen yrityksenä minulla on mahdollisuus nopeaan päätöksentekoon, jos huomaan toiminnassa epäkohtia. Arvostan rakentavaa palautteenantoa ja olen aina valmis kehittämään ja kehittymään. Yritykseni arvomaailma perustuukin yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja luotettavuuteen. Kaikki ovat meille lämpimästi tervetulleita ja jokaisen yksilön matkaa tuetaan aina parhain mahdollisin käytössä olevin keinoin – tiiminä toimien!

Sopimus ja ansainta

 

Meillä toimit valmentaessasi itsenäisenä ammatinharjoittajana. Saat itse päättää työaikasi sekä työtuntiesi määrän. Kuntosali on vapaassa käytössäsi 24/7 viikon jokaisena päivänä. Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa omaan hinnoitteluusi, mutta sparraamme mielellämme siinä asiassa, jotta hintataso on lähellä OGT:n omaa hinnastoa. Sinulla ei myöskään ole kilpailukieltoa, vaan saat valmentaa myös muilla saleilla. Valmennusten keskittäminen yhteen osoitteeseen on kuitenkin järkevintä niin taloudellisesti kuin ajankäytöllisesti, joten sitä suosittelemme.

Sopimusmallit

1) Provisioperusteisessa mallissa maksat vuokraa 20% kuukausittaisesta alv0 myynnistäsi/laskutuksestasi. Pohjavuokra on 250€/kk ja maksimivuokrakatto on 500€/kk. Saat valmentaa niin monta tuntia kuukaudessa kuin haluat. Hinnat alv0.

2) Tuntiperusteisessa sopimuksessa maksat vuokraa 25€/h alv0. Vuokra maksetaan jokaisena kuukautena takautuvasti edellisen kuun toteutuneiden tuntien mukaan. Pohjavuokra on 4h veloitus.

Molemmissa malleissa valmentajan vuokrasopimuksen irtisanomisaika on 2kk OGT:n suuntaan. Valmentajan kanssa keskustellaan aina yhdessä kumpi malli on parempi hänen tämän hetkiseen tilanteeseensa.

Mikäli koet olevasi etsimäni henkilö, joka sopii riveihimme niin laita rohkeasti viestiä ja tiedustele valmennusmahdollisuuksista 🙂

Terveisin,

Santeri
yrittäjä, OGT
040 546 1682
info@ogt.fi

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä ja sovitaan tapaaminen!

 • Vapaa sana asiakaspalveluun
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.