OGT VALMENNUSTIIMI

OGT Valmennuskeskuksesta löydät moniammatillisen valmennustiimin, joiden osaamiseen voit luottaa! He auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteesi turvallisella ja laadukkaalla tekemisellä. Kaikki valmentajamme toimivat työssään ihmislähtöisesti ja täydellä sydämellä, ollen positiivisia, kannustavia ja helposti lähestyttäviä! He omaavat vahvat perustiedot ja -taidot, jonka lisäksi jokaiselta löytyy myös omat erityisosaamisensa sekä vahvuusalueensa. Valmentajamme toimivat myös yhtenä tiiminä – kun palkkaat yhden, niin saat taustalle kaikkien avun.

Tutustu valmentajiimme ja varaa aika maksuttomaan 60min valmennusstarttiin!

SANTERI KRANNILA

CEO, PERSONAL TRAINER & PSYYKKINEN VALMENTAJA

Santeri haluaa tehdä asiakkaidensa arkeen ja elämään pysyviä muutoksia – joskus puhutaan isoistakin elämäntapamuutoksista. Siksi sinun valmentajanasi hän auttaa sinua kaikilla elämänlaadun hallintaan ja sen parantamiseen liittyvillä osa-alueilla.

Santulta saat myös laadukkaat ja kattavat etävalmennuspalvelut ruudun välityksellä ympäri maailman!

”Santeri avulla kunto on kohonnut, mikä on suoraan vaikuttanut jaksamiseen – myös työssä. Se näkyy oikeastaan ihan kaikenlaisissa asioissa. Kotityöt hoituvat ketterämmin, mieli on virkeämpi ja pirteämpi.”

TUTUSTU SANTERIIN PAREMMIN »

TONI VILANDER

CO-OWNER, PERSONAL TRAINER & PSYYKKINEN VALMENTAJA

Toni ymmärtää omasta kokemuksestaan kiireisen perhearjen päälle ja osaa löytää yksilöllisesti sopivan tavan parantaa omaa hyvinvointiaan. Priorisointitaidot ja arjenhallinnan kyvyt ovat suuressa roolissa Tonin valmennuksissa, kun omiin rutiineihin haetaan muutosta ja kuljetaan kohti energisempää arkea!

”Tämänkaltaista treenimotivaatiota ei ole ollut useaan vuoteen! Ensimmäinen valmennus, mistä on alusta alkaen ollut hyvä fiilis.”

TUTUSTU Toniin PAREMMIN »

JARNO KESKINEN

OMT FYSIOTERAPEUTTI & FYSIIKKAVALMENTAJA

Jarno on todellinen valmennusalan ammattilainen. Hän on tutkintojensa ja yli 20 vuoden työkokemuksen lisäksi olen jatkokouluttanut itseään vuosittain eri kurssipohjaisilla koulutuksilla, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Intohimona hänellä on loukkaantumisen ennaltaehkäisy, liikkeeseen perustuva diagnostiikka osana fysioterapiaa ja fysiikkavalmennusta, sekä suorituskykyharjoittelu osana kuntoutusprosessia.

”Valmentajana ihan omaa laatuaan. Sanat ei riitä. Kannattaa testata.”

TUTUSTU JARNOON PAREMMIN »

HELENA HAHTOKARI

PERSONAL TRAINER, FYSIIKKAVALMENTAJA & RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Helenalla on vuosien kokemus urheilijoiden fysiikkavalmennuksesta ja suorituskyvyn parantamisesta. Hän auttaa sinua saamaan maksimaalisen potentiaalisi irti, johon et välttämättä itse koskaan kuvitellutkaan pystyväsi!

Hänen erityisosaamistaan on fysiikkavalmennus, tavoitteellinen voimaharjoittelu & harjoittelun ohjelmointi.

TUTUSTU HELENAAN PAREMMIN »

MATILDA VIRTANEN

PERSONAL TRAINER & RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Matilda auttaa sinua lempeän vaativalla valmennusotteella kohti energisempää arkea. Hän opettaa sinulle tehokkaat tavat treenata monipuolisesti ja kehittävästi pitkällä tähtäimellä.

Erityisosaamista Matildalta löytyy syömishäiriöistä sekä stressinhallinnasta, jotka hän osaa ottaa kattavasti huomioon valmennuskokonaisuuksia suunnitellessa.

TUTUSTU MATILDAAN PAREMMIN »