10 X Avoin sali

65,00  (sis alv.)

10 kerran kortti avoimelle salille oikeuttaa sinut käymään 5 kertaa OGT:n ulkokuntosalilla sen aukioloaikoina klo 09.00-20.00 kesäkaudella 2021 (1.5.-30.9.2021). Kortti ei ole henkilökohtainen – voit käyttää treenikerrat myös yhdessä ystäväsi kanssa!

Ostoksesta ei tule fyysistä sarjakorttia, vaan treenikerrat ovat heti käytettävissäsi ja vastaat itse käyntien laskemisesta. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka tulee pitää tallessa ja näyttää henkilökunnalle heidän tätä pyytäessä.

Kuntosalilla ei ole jatkuvasti päivystävää henkilökuntaa, vaan liikennettä seurataan lisäksi 24/7 tallentavalla videovalvonnalla.

Sarjakortin voit halutessasi maksaa työnantajan myöntämillä liikuntaeduilla. Otamme vastaan EazyBreak, ePassi, SmartymPay ja MyEdenred -mobiilimaksuja. Valitse tällöin verkkokaupan kassalla vaihtoehto ”Maksan liikuntaeduilla tai sarjakortilla”, suorita maksu mobiilisovelluksellasi toimipaikalle OGT Valmennuskeskus / Outdoor Gym Turku ja toimita kuvakaappaus maksuvahvistuksesta sähköpostilla info@outdoorgymturku.fi.